Blog

Categorie: Online-Calculator

12. nov 2015

Nieuwe functionaliteit nov. 2015


De Online-Calculator is vanaf heden voorzien van nieuwe functionaliteit. Zo is het o.a. nu mogelijk om een object/item bij een financieel onderwerp met slechts één muisklik te kopiëren of te verplaatsen.

De kopieer functie is ondermeer handig als u bijvoorbeeld een Beleggingsrekening voor de financiële planning "Alternatief" een gewijzigd rendement wilt geven t.o.v. de financiële planning "Actueel". U kopieert dan de Beleggingsrekening door op het icoon "Object kopiëren" te drukken en wijzigt daarna bij de gekopieerde Beleggingsrekening het Dividendpercentage en/of het Koerswinstpercentage. Voor beide Beleggingsrekeningen hoeft u daarna alleen nog het gewenste Uitwerkingsdomein op te geven (Actueel of Alternatief) en u bent klaar.

Daarnaast bestaat nu de mogelijkheid om een object/item bij een financieel onderwerp te verplaatsen door op het icoon "Object verplaatsen" te drukken. Het icoon "Object verplaatsen" is zichtbaar als u twee of meer objecten/items bij een financieel onderwerp heeft ingevoerd.

Bij ieder financieel onderwerp kunt u nu tevens een simpele Calculator opvragen die u o.a. ondersteuning geeft bij een losse berekening van een inflatiecorrectie (zie verder de beschikbare Hulp bij dit onderdeel).